Levering

  • Verzendmogelijkheden
  • Verzendkosten    
  • Levertijd
  • Bestelstatus 

Verzendmogelijkheden

Thuislevering: op dit moment leveren we overal in Nederland en België.

Click & collect: laat je bestelling bezorgen in een Friday winkel!

Wanneer je de bestelling in een Friday winkel laat bezorgen, dan kun je ter plekke passen en eventueel ruilen of retourneren!

Verzendkosten

Op Fri-day.com betaal je geen verzendkosten voor click & collect en bij thuislevering van bestellingen van minimaal € 39,99! Voor kleine(re) bestellingen vragen wij € 3,95 verzendkosten voor thuislevering.

Goed om te weten: retourneren is altijd gratis.

Levertijd

De levertijd is 1-3 werkdagen.

Zie je een langere levertijd staan? Dan hebben we het product niet meer op voorraad in het magazijn en versturen we het voor je uit één van onze winkels. Als dit het geval is, dan wordt dit van tevoren gemeld en is de levertijd 8-10 werkdagen.

PostNL levert op dinsdag t/m zaterdag. We vragen je rekening te houden met (mogelijk) iets langere levertijden rondom feestdagen, sale periodes en speciale acties.
Ben je de eerste keer niet thuis? Dan probeert PostNL je pakketje bij de buren af te geven of komen ze de volgende dag bij je terug voor een tweede poging.

Bestelstatus

Je bestelling is bevestigd op het moment dat je een orderbevesting ontvangt. Op het moment dat de bestelling de deur uitgaat, ontvang je een e-mail met link en Track & Trace code, waarmee je de bestelling kan volgen.

Heb je een account? Dan kun je de bestelstatus ook zien in je orderhistorie. Echter, deze is vaak minder actueel dan de Track & Trace code!