sos style advice sos style advice
sos style advice

Need help by picking your night out outfit? Just get in touch with Friday’s S.O.S. style advice.

Je gaat naar een leuk feestje en je staat voor je kledingkast, maar je weet totaal niet wat je aan moet trekken? Don’t worry, de S.O.S. Style Advisor helpt je!
Elke vrijdag van 18.00-21.00 staat de Style Advisor je te woord via Social media. Stuur simpelweg een direct message via Instagram of Snapchat en de Style Advisor kijkt mee in je kledingkast om een killing outfit samen te stellen voor een avondje uit. Zo kan jij the dancing queen zijn!
Heb jij hulp nodig? Stuur dan vrijdags tussen 18.00 en 21.00 een direct message via Instagram: /fridaysocial Snapchat: /fridaysocial

 

appointment
 

 

 

need advice? make an appointment with our friday style advisor and get styled for free.

Onze Style Advisor helpt je graag met het samenstellen van de juiste outfits voor een persoonlijke garderobe. Outfits die natuurlijk passen bij jouw style, lichaamsvorm en smaak. Tijdens de Style sessie krijg je natuurlijk ook de leukste tips van de laatste trends en hoe je outfits gedragen kunnen worden.

Om je het best advies te kunnen geven begint de Style sessie met een intake gesprek. De Style Advisor gaat dan samen met jou outfits samenstellen en geeft je persoonlijke styling tips & tricks.

Je kan in alle 12 Friday winkels terecht om je persoonlijke style tips te ontvangen.

Wil jij je graag laten stylen door onze Style Advisor? Stuur dan een e-mail naar: [plaatsnaam]@fri-day.com met je voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en datum wanneer jij graag door een Friday Style Advisor geadviseerd wil worden.

appointment2
   
rent a shop1 rent a shop2

rent-a-shop! sure, get your own private styling event. why not?

Met vriendinnen de mooiste outfits samenstellen terwijl jullie genieten van drankjes en hapjes wanneer de hele (!) Friday winkel van jullie alleen is? Dat kan!

Trommel minstens 15 vriendinnen op en creëer een persoonlijk styling event! Natuurlijk is er een Style Advisor bezig om er samen met jullie een feestje van te maken.

Het mooiste is: deze service is kosteloos!

Meer info? Stuur een e-mail naar berdi@fri-day.com